søndag 17. juli 2011

Da har vi vert på våres første ferie i år det var en nesten 3 ukers lang tur. Vi kjørte først nedover til åbo i Finnland og der tok vi båten over til Stockholm og ej må bare si at å kjøre i Stockholm med en 6 år gammel gps e ikke så lurt og i tillegg va det mye veiarbeid:)) Men vi kom oss no ut etter 1 times rundtur i byen:)
Når vi da kom oss ut av byen var det bare å kjøre til Øland. Var en veldig fin og liten øy. Plassen vi var på het borgholm, gatene der var som å være i Tyrkia, masse små butikker med mye rot i:) Og enda var det et par tyrkera som jobbet der. Oddbjørn fekk no møte en gammel klassekompis som han ikke hadde sett på 24 år. Han hadde flytta til Sverige for mange år sia.
Etter en uke der så kjørte vi til Ørebro, der har vi vert i mange år no, 6år:). Men ungan ville dit igjen så da kjørte pappa dit.
Siden ej ikke har lov til å kjøre bil med vogn på sat ej på og det e kjedeli.... Heldigvis så kan ej gjøre litt handarbeid så har begynt på et teppe i bestemorsruter. Blir sikkert en stund før ej blir ferdig med det for det skal være ca 100 lapper.... Men har no en lang vinter fram for meg.
Har ellers brukt ferien på å gjøre ferdi en julekalender e bare nr 8:)








Her er det en campingplass vi stoppa på inn i de finske skogan..... Va ikke så mange som var der så vi hadde god plass:)) Va der heldigvis bare en natt.





2 kommentarer:

Iselin sa...

Så fin kalenderen ble!

lisbeth sa...

ble fornøyd me den ja:))